Cavallaro

"Eigentijds, elegant en met een preppy twist"

“Fare la bella figura” betekent zoiets als het maken van een geweldige indruk. Het is deze Italiaanse zin die Cavallaro Napoli zo typeert: van onberispelijk gemaakte overhemden tot perfect passende blazers, de unieke collecties worden altijd gekenmerkt door ultieme verfijning en Italiaanse allure. Het merk is opgericht in 1999 met een duidelijke missie om de authentieke Italiaanse flair naar Nederland te brengen.

De collectie van shirts hebben vernieuwende designs met kenmerkende hoge kragen, opvallende prints en een verfijnd geborduurd logo op de rechtermouw. Met het oog voor detail en de kennis van complex Italiaans design, is het merk uitgegroeid tot een volwaardig luxury fashion-brand voor zowel dames als heren.

Eigentijds, elegant en met een preppy twist: Cavallaro Napoli staat voor moderne verfijning. Van luxe garens tot perfect gestikte manchetten gecombineerd met de beste stoffen, is dit een merk dat is gefundeerd op onmiskenbare details Burlington socks staat bekend om het traditionele argyle-patroon, de diamant met ruit. Deze stamt uit de Britse geschiedenis en staat symbool van het behoren tot de Schotse clans. Zij hebben deze sokken met ruitpatroon populair gemaakt en zij symboliseren de exclusiviteit van het leven. Over de hele wereld wordt deze Britse stijl geïnterpreteerd en wordt er op speelse wijze met deze traditie gespeeld.

Cavallaro is verkrijgbaar bij Inmind Raalte en Ter Haar Mode.