Onze modewinkels zijn op dit moment gesloten.
info@terhaarmode.nl 0572 - 363177

Ter Haar manmode

One-stop-shopping, een complete outfit in één keer bij elkaar winkelen. Het uitgekiende winkelconcept van Ter Haar speelt slim in op de wensen van de man. Ter Haar Man heeft een ruime collectie van een groot aantal merken, variërend van maatkostuums met bijpassende overhemden en stropdassen tot casual herenmode.

Knock Knock jeansstore

Knock Knock Jeansstore is er voor mannen die zich graag stoer, comfortabel of trendy willen kleden. Knock Knock heeft een enorm assortiment jeans van bekende jeansmerken. Daarnaast vindt u hier ook andere broeken, shirts, truien en jassen om uw outfit compleet te maken.

Wenst u persoonlijk kledingadvies of een pak aan laten metenVoor wanneer wilt u een afspraak maken?

Maatpakken voor elke man

Met een maatpak of maatkostuum van Ter Haar Mode heeft u altijd een kostuum dat u perfect past en waarvan u zelf de stof, afwerking en details kunt kiezen. Het ontwerpen van uw eigen maatpak bij Ter Haar Mode biedt u keuze uit ruim 250 Italiaanse stoffen, 50 voeringen, 25 knopen en 25 design opties.

Jeans skinny, vintage & bootcut

Een goede jeans is onmisbaar voor elke man. Welk model je ook zoekt, bij Knock Knock jeansstore helpen we je graag. Veel modellen en wassingen van de bekende jeansmerken zijn altijd voorradig.

Bedrijfskleding trendy & sportief

Bedrijfskleding van Ter Haar Mode ondersteunt het succes van uw onderneming. Het kan van groot belang zijn voor uw bedrijf als het gaat om uniformiteit en herkenbaarheid. Bedrijfskleding bepaalt mede de uitstraling van uw medewerkers en uw bedrijfsfilosofie. De juiste uitstraling van uw medewerkers kan van doorslaggevend belang zijn voor het behalen van succes!