Trends dames voorjaar / zomer 2022

Zo na de winter hebben de meesten van ons toch wel zin in wat nieuws. De dagen worden immers langer en we brengen weer meer tijd buiten door. Maar wat trek je dan aan? De kleuren voor het voorjaar-zomer seizoen 2022 hebben het een en ander weg van de modekleuren van vorig jaar:  

fris, opvallend en vooral heel vrolijk maar daarnaast laten ze een hernieuwde vreugde en optimisme in de mode zien. De kleuren bestaan dan ook uit feestelijk en heldere tinten. Hieronder vind je de belangrijkste kleuren voor het aankomende seizoen.

Circle of Trust

Botergeel

De felle kleur geel van vorig jaar zien we dit jaar subtiel terug in een lichtere variant: boterachtige geel. Het is vrolijk en straalt tegelijkertijd een bepaalde rust uit. Deze kleur combineert mooi met grijs en babyroze.

 

Circle of Trust

Bubblegum roze

Daarnaast gaan we Bubblegum roze zien in de collecties. Dit zien we zowel in prints als in combikleuren terug en van abstracte patronen tot elegante basics. Deze kleur wil je in je kledingkast hebben!

Part Two

Coffee

Met de minder opvallende Coffee kleuren laat de mode zien dat deze zich heeft laten inspireren door het buitenleven. Een mix van aardetinten met een vleugje glamour. Dit draag je wellicht al het hele jaar door, maar door te mixen met lichtere ondertonen zoals klassiek bruin creëer je een geruststellende zomerlook. 

Bij deze trend hoort ook de kleur plantaardig groen. Deze wordt aangevuld met bloemaccenten om een mix van romantiek en camouflage te creëren.

Moss Copenhagen

Lila

Bij het buitenleven hoort ook de vervaagde maar tijdloze tuinkleuren zoals lila. Het is vrolijk maar ingetogen en combineert goed bij groentinten en verwassen kleuren zoals licht roze en beige.

Object

Fifty Shades of Blue

De kleur blauw is hot en happening. Je gaat deze kleur namelijk in allerlei tinten tegenkomen. Met Fifty Shades of Blue bedoelen we een gehele outfit in verschillende tinten blauw. Hiermee creëer je een punch effect, dat levendig, intens en tegelijkertijd elektrisch is.