Onze modewinkels zijn op dit moment gesloten.
info@terhaarmode.nl 0572 - 363177
Ter Haar Mode Producten

The original jeansstore

Skinny, regular, loose & bootcut

Bij Knock Knock jeansstore vind je de bekende denimmerken. Een goede jeans is onmisbaar voor elke man. Voor het vinden van het juiste model ben je bij Knock Knock in de juiste winkel. Knock Knock jeansstore in Raalte is al meer dan 23 jaar specialist. Vele modellen en wassingen zijn bij ons altijd voorradig. Of je nu een skinny-, regular-, loose fit of bootcutmodel zoekt, onze denimadviseurs staan indien gewenst voor je klaar bij het maken van de juiste keuze. Het bijzondere van een denimbroek is de verwassen look en naarmate de broek vaker wordt gedragen krijgt het meer draagcomfort en vertoont zich een prachtige vintage look. Wij hebben een grote jeanswand met volop keuze uit merken zoals; G-Star, PME Legend, Levi’s, Diesel, Replay, Cast Iron.

De spijkerbroek door de jaren heen
De spijkerbroek verscheen in de jaren vijftig voor het eerst in Nederland en is tot op heden niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Nederland is dus een echt jeansland. Sterker nog: Nederlanders dragen zelfs de meeste spijkerbroeken per hoofd van de bevolking. Hoewel de jeans eind 19e eeuw gemaakt werd voor mijnwerkers in Californië, heeft de spijkerbroek naast zijn praktische eigenschap ook een mode functie gekregen.

Jeans: van stoer tot gekleed
Tegenwoordig is er dan ook voor ieder wat wils in de jeanswereld. De garens van de jeans worden geverfd met indigo kleurstoffen. Deze worden vervolgens voorgewassen. Doordat indigo kleurstoffen “bloeden” wordt de kleur lichter naarmate deze vaker wordt voorgewassen. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van borsteltechnieken zodat jeans zijn unieke karakter krijgt. In feite is dan ook geen enkele spijkerbroek exact hetzelfde. Zo zijn er jeans met een licht verwassen effect maar door intensief borstelen (damaging) een vintage look krijgen. Een ‘stonewash effect’ wordt bijvoorbeeld verkregen door de spijkerbroek met puimstenen in grote wasmachines te wassen.
Naast deze bewerkte jeans kunt u bij Ter Haar Man ook kiezen voor een rustig model met een donkere wassing. Deze spijkerbroek kunt u goed combineren met een net overhemd. In de heren collectie van Ter Haar Mode vindt u verschillende modellen variërend van strak tot regular voor de kortere en langere man.