Knock Knock

Jeansstore and more

Jeans voor elke man

KnockKnock: the original jeansstore

Bij Knock Knock jeansstore vind je de bekende denimmerken. Een goede jeans is onmisbaar voor elke man. Voor het vinden van het juiste model ben je bij Knock Knock in de juiste winkel. Knock Knock jeansstore in Raalte is al meer dan 25 jaar specialist. Vele modellen en wassingen zijn bij ons altijd voorradig. Of je nu een skinny-, regular-, loose fit of bootcutmodel zoekt, onze denimadviseurs staan indien gewenst voor je klaar bij het maken van de juiste keuze. Het bijzondere van een denimbroek is de verwassen look en naarmate de broek vaker wordt gedragen krijgt het meer draagcomfort en vertoont zich een prachtige vintage look. Wij hebben een grote jeanswand met volop keuze uit merken zoals; G-Star, PME Legend, Replay, Cast Iron. Bekijk hier welke merken wij nog meer verkopen.

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag9:00 - 18:00
  • Woensdag9:00 - 18:00
  • Donderdag9:00 - 18:00
  • Vrijdag9:00 - 21:00
  • Zaterdag9:00 - 17:00
  • ZondagZie openingstijden

Adresgegevens

  • Marktstraat 9 - 11
  • 8102 CH Raalte

voorjaar/zomer items

Dstrezzed

PME

Dstrezzed

No Excess

Cast Iron

Dstrezzed

Cast Iron

PME

Volg ons op instagram

Persoonlijke modeadvies?

Bij Knock Knock Jeans store vinden wij het zeer belangrijk om u persoonlijk advies te geven bij het zoeken naar de juiste keuzes voor uw nieuwe garderobe. Onze mode adviseurs geven dit persoonlijk advies graag. Zij zijn bekend met de nieuwe collecties, de maatvoering van de diverse merken en de tal aan verschillende jeans die wij te bieden hebben. Graag stellen ze zich aan u voor:

Manon

Hier kan ik al mijn creativiteit kwijt. In het aankleden van de gehele winkel, maar vooral het aankleden van klanten. Luisteren en begrijpen wat de wensen zijn en helpen zoeken wat bij iemand past geeft ontzettend veel voldoening. "Draag waar je je goed in voelt."

Hugo ter Haar

Als mede eigenaar ben je verantwoordelijk voor diverse zaken en daar hoort ook het adviseren van je klanten bij. Wij willen persoonlijke betrokkenheid binnen ons bedrijf. Wij beschikken over een breed assortiment met telkens weer nieuwe collecties. Daardoor kunnen wij vele combinaties aanbieden om tot een gewenste outfit te komen, dit maakt het werken in de mode ook zo leuk. "Tevreden klanten, dat is een leuke dag in de mode!"