Inmind damesmode

Mode van trendy merken

Mode van trendy merken

Damesmode voor de modebewuste vrouw

Trendy merken en de nuchtere Raaltese mentaliteit en gezelligheid maakt winkelen bij Inmind tot een plezierige ervaring!

Onze dameswinkel Inmind heeft een moderne inrichting, duidelijke presentatie, gezellige lounge, leuke accessoires maar bovenal fantastische mode van trendy merken. We zijn dealer van de trendy modemerken zoals: Circle of Trust, Inwear, Object en Aaiko. Ook hebben we een ruime keuze in damesjeans en broeken zoals: G-Star, Replay en Kuyichi. Kom en ontdek het zelf bij Inmind by Ter Haar. Wij hebben een ruime paskamerzone en grote spiegels. Elke vrouw kan bij Inmind heerlijk winkelen en uitgebreid passen. Indien gewenst helpen onze adviseuses u graag en voor de mensen die wachten hebben we een heerlijk kopje koffie of thee. Bekijk hier ons gehele merkenaanbod.

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag9:30 - 18:00
  • Woensdag9:00 - 18.00
  • Donderdag9:30 - 18:00
  • Vrijdag9:00 - 21.00
  • Zaterdag9:00 - 17.00
  • ZondagZie openingstijden

Adresgegevens

  • Marktstraat 9 - 11
  • 8102 CH Raalte

voorjaar/zomer items

Para Mi

Freebird

Circle of Trust

MSCH Copenhagen

Poools

Studio Anneloes

MOS MOSH

Peppercorn

Volg ons op instagram

Persoonlijk Modeadvies?

Bij Inmind by ter Haar vinden wij het zeer belangrijk om u persoonlijk advies te geven bij het zoeken naar de juiste keuzes voor uw nieuwe garderobe. Onze mode adviseurs geven dit persoonlijk advies graag. Zij zijn bekend met de nieuwe collecties, de maatvoering van de diverse merken. Graag stellen ze zich aan u voor:

Yvette

Mijn enthousiasme en het denken vanuit de klant probeer ik zo goed mogelijk te helpen bij het uitzoeken van kleding. Het werken met mode en het omgaan met mensen is een grote passie van mij. Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is. Het geeft me voldoening als de klant blij en vol zelfvertrouwen de winkel verlaat. "Smiles are always in fashion!"

Ellen Ter Haar

Sinds 2008 ben ik o.a. verantwoordelijk voor de inkoop van onze dameswinkel Inmind by ter Haar. Het adviseren van klanten maakt mijn werk compleet. Mode is continu in beweging en om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen in klantencontact van groot belang. Hierdoor kunnen we de wensen van de klanten en collega's overbrengen tijdens de inkoop en de collectie goed op elkaar afstemmen. "Life is too short to wear boring clothes"

Bianca

Het leuke aan het werken in de mode vind ik dat elke dag anders is. Het adviseren en luisteren naar de wensen van de klant en er vervolgens voor zorgen dat ze tevreden de deur uit gaan geeft mij veel voldoening. Daarnaast word ik heel blij van het maken van leuke presentaties en het constant veranderen van de winkel. "Life is a party, dress like it"