Ter Haar Mode

Men - Style - Trends

Van maatkostuums tot casual herenmode

Vindt de look die bij u past: eigentijds, stoer of zakelijk.

Veel mannen zijn een voorstander van one-stop-shopping en winkelen graag een complete outfit in één winkel bij elkaar. Het uitgekiende winkelconcept van Ter Haar Mode speelt daar slim op in. Ter Haar Mode heeft een ruime collectie van een groot aantal merken, variërend van maatkostuums met bijpassende overhemden en stropdassen tot casual herenmode. Je vindt hier merken zoals State of Art, La Coste, Cavallaro en Meyer. Hierdoor vindt u altijd kleding voor de look die bij u past: eigentijds, stoer of zakelijk. Bekijk hier ons merkenaanbod.

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag9:00 - 18.00
  • Woensdag9:00 - 18.00
  • Donderdag9:00 - 18.00
  • Vrijdag9:00 - 21.00
  • Zaterdag9:00 - 17.00
  • ZondagZie openingstijden

Adresgegevens

  • Marktstraat 9 - 11
  • 8102 CH Raalte

voorjaar/zomer items

Vanguard

Blue Industry

Meyer

State of Art

Zuitable

Blue Industry

Milestone

Vanguard

State of Art

Blue Industry

Volg ons op instagram

Persoonlijk Modeadvies?

Bij Ter Haar Mode store vinden wij het zeer belangrijk om u persoonlijk advies te geven bij het zoeken naar de juiste keuzes voor uw nieuwe garderobe. Onze mode adviseurs geven dit persoonlijk advies graag. Zij zijn bekend met de nieuwe collecties, de maatvoering van de diverse merken en de tal aan verschillende jeans die wij te bieden hebben. Graag stellen ze zich aan u voor:

Jeroen

Vanaf 1999 werkzaam bij de leukste modezaak van Salland. Mijn taak binnen het bedrijf is veelzijdig, van modeadviseur tot ondersteuning betreft inkoop en visual merchandiser. Mode is dynamisch, ik vind het leuk om klanten te kleden zodat zij complimenten ontvangen over hun nieuwe aankopen. De klant voelt zich dan prettig in mode van Ter Haar. "Fashion is my profession"

Martijn Ter Haar

Eigenaar/verkoopadviseur. Een goed maatpak is niet alleen een kwestie van meten, maar ook goed luisteren naar de wensen van de klant om samen tot een perfect resultaat te komen. "Fashion is our passion"

Anita

De omgang met onze klanten is bijzonder leuk en dat geeft me veel energie. Zelf vind ik het belangrijk om er leuk uit te zien en dat wil ik ook graag aan klanten overdragen. "Leuke kleding maakt het leven zoveel mooier"