Vandaag zijn wij gesloten. Dinsdag 9:00 bent u weer welkom.
info@terhaarmode.nl 0572 - 363177
Ter Haar Mode Producten

Bedrijfskleding  bij Ter Haar Mode

Stijlvol, trendy & sportief

Bedrijfskleding van Ter Haar Mode ondersteunt het succes van uw onderneming. Bedrijfskleding kan van groot belang zijn voor uw bedrijf als het gaat om uniformiteit en herkenbaarheid. Het bepaalt mede de uitstraling van uw medewerkers en uw bedrijfsfilosofie. De juiste uitstraling van uw medewerkers kan van doorslaggevend belang zijn voor het behalen van succes!

 

Ter Haar Mode heeft een ruime ervaring in de modebranche en weet wat er speelt. Onze kennis, ervaring en service garanderen dat wij u als klant optimaal kunnen bedienen. Compleet van advies tot succes. Wij staan graag voor uw klaar om u op de Dress afdeling van Ter Haar Mode te mogen ontvangen.

Voor zowel de zakelijk man als de zakelijk vrouw bieden wij ruime keuze in bedrijfskleding. Veelal gebruiken wij NOOS artikelen. NOOS betekent Never Out Of Stock. Dat wil zeggen dat deze artikelen meerdere seizoenen in de collectie blijven, wat heel handig is voor extra artikelen naderhand of voor nieuwe medewerkers, die dan in dezelfde representatieve bedrijfskleding voor u aan de slag kunnen. Een ander bijkomend voordeel is dat maten makkelijk gecombineerd kunnen worden.

Ter Haar Mode Collectie