Wij zijn nu geopend van 9:00 tot 18:00. U bent van harte welkom in onze winkels.
info@terhaarmode.nl 0572 - 363177
Ter Haar Mode Producten

Maatpakken & Maatkostuums

bij Ter Haar Mode

Maatpakken
U kunt moeilijk slagen voor een pak of kostuum? Het ene merk is net even te smal gesneden, het andere past u simpelweg gewoon niet lekker. Uw revers ‘knikken’ altijd als u uw jasje dicht heeft of de broek knelt toch wat bij de bovenbenen of het kruis bij het zitten gaan. De maten kunnen niet gecombineerd worden van dat ene mooie pak dat u gezien heeft. Heel herkenbaar voor u en ook voor ons. De oplossing? Een maatpak van Ter Haar Mode in Raalte.

Maatpakken van Ter Haar Mode bieden u de mogelijkheid zelf uw kostuum samen te stellen. Met een deskundige op het gebied van maatpakken stelt u uw unieke pak samen. Ieder mens is uniek met zijn eigen maten en persoonlijke smaak.

Met een maatpak of maatkostuum van Ter Haar Mode heeft u altijd een kostuum dat u perfect past en waarvan u zelf de stof, afwerking en details kunt kiezen. Het ontwerpen van uw eigen maatpak bij Ter Haar Mode biedt u keuze uit ruim 250 Italiaanse stoffen, 50 voeringen, 25 knopen en 25 design opties.

 

Maatkostuums
• Uitzoeken: Vakkundig personeel adviseert u bij het samenstellen van de juiste outfit.
• Meten: Wij meten nauwkeurig uw maten op.
• Vermaken: Ons atelier die perfect vermaakt op maat.
• Resultaat: wij gaan altijd voor het optimale resultaat.

In onze winkel Ter Haar Mode is 1000 m2 onderverdeeld in dames fashion en jeans, Mannen fashion en jeans en Mannen dress. Ook kunt u bij ons terecht voor schoenen die uw outfit compleet maken. Ons combinatieaanbod maakt daarom een bezoek meer dan de moeite waard!

Maak een afspraak of stel uw vraag via: klanten@terhaarmode.nl