Onze modewinkels zijn op dit moment gesloten.
info@terhaarmode.nl 0572 - 363177

Persoonlijk modeadvies?

Maak kennis met onze enthousiaste modeadviseurs

Bij Ter Haar Mode vinden we het zeer belangrijk om u persoonlijk advies te geven bij het zoeken naar de juiste keuzes voor uw nieuwe garderobe. Onze modeadviseurs geven u dit persoonlijke advies graag. Zij zijn bekend met de nieuwe collecties en de maatvoering van de diverse merken. Graag stellen ze zich aan u voor:

Foto van Miriam

Miriam Knock Knock Jeansstore

Werkzaam sinds: 2008 

Het is leuk om klanten te helpen en adviseren bij het maken van een keuze voor een nieuwe outfit of een stoere jeans. Verder maken we presentaties in de winkel en we zorgen ervoor dat de winkel er elke keer weer anders uitziet. Ervaar dit zelf en kom gezellig een keer binnenlopen. Tot gauw.

 Jeans is your second skin.
Foto van Manon

Manon Knock Knock Jeansstore

Werkzaam sinds: 2002 

Hier kan ik al mijn creativiteit kwijt. In het aankleden van de gehele winkel maar vooral het aankleden van klanten. Luisteren en begrijpen wat de wensen zijn en helpen zoeken wat bij iemand past geeft ontzettend veel voldoening.

 Draag waar je je goed in voelt.
Foto van Ellen ter Haar

Ellen ter Haar Inmind by Ter Haar

 

Sinds 2008 ben ik o.a. verantwoordelijk voor de inkoop van onze dameswinkel Inmind by ter Haar. Het adviseren van klanten maakt mijn werk compleet. Mode is continu in beweging en om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen is klantencontact van groot belang. Hierdoor kunnen we de wensen van de klanten en collega’s overbrengen tijdens de inkoop en de collectie goed op elkaar afstemmen.

 Life is too short to wear boring clothes
Foto van Martijn ter Haar

Martijn ter Haar Ter Haar Manmode

 

Eigenaar/verkoopadviseur. Een goed maatpak is niet alleen een kwestie van meten, maar ook goed luisteren naar de wensen van de klant om samen tot een perfect resultaat te komen.

 Fashion is our passion
Foto van Yvette

Yvette Inmind by Ter Haar

Werkzaam sinds: 2015 

Met mijn enthousiasme en het denken vanuit de klant probeer ik zo goed mogelijk te helpen bij het uitzoeken van kleding. Het werken met mode en het omgaan met mensen is een grote passie van mij. Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is. Het geeft me voldoening als de klant blij en vol zelfvertrouwen de winkel verlaat.

 Smiles are always in fashion!
Foto van Anita

Anita Ter Haar Manmode

Werkzaam sinds: 2010 

De omgang met onze klanten is bijzonder leuk en dat geeft me veel energie. Zelf vind ik het belangrijk om er leuk uit te zien en dat wil ik ook graag aan klanten overdragen.

 Leuke kleding maakt het leven zoveel mooier.
Foto van Hugo ter Haar

Hugo ter Haar Knock Knock Jeansstore

 

Als mede eigenaar ben je verantwoordelijk voor diverse zaken en daar hoort ook het adviseren van je klanten bij. Wij willen persoonlijke betrokkenheid binnen ons bedrijf. Wij beschikken over een breed assortiment met telkens weer nieuwe collecties. Daardoor kunnen wij vele combinaties aanbieden om tot een gewenste outfit te komen, dit maakt het werken in de mode ook zo leuk.

 Tevreden klanten, dat is een leuke dag in de mode!
Foto van Jeroen

Jeroen Ter Haar Manmode

Werkzaam sinds: 1999 

Vanaf 1999 werkzaam bij de leukste modezaak van Salland. Mijn taak binnen het bedrijf is veelzijdig, van modeadviseur tot ondersteuning betreft inkoop en visual merchandiser. Mode is dynamisch, ik vind het leuk om klanten te kleden zodat zij complimenten ontvangen over hun nieuwe aankopen. De klant voelt zich dan prettig in mode van Ter Haar.

 Fashion is my profession.